Rejtsd el a káoszt!

Így állítsd be a zoom hátteredet profin!

„Az én otthonom az én váram.”

A magánélethez való jog része, hogy ebbe a várba ne engedj be csak úgy, egyszerre egytucat távoli ismerőst vagy éppen vadidegent, akivel egy Zoom-konferencián, megbeszélésen veszel részt ‒ akkor sem, ha éppen előző nap takarítottál.

Őrizd meg a privát szférád zoom virtuális háttérképpel!

A járványhelyzet hatására egyre intenzívebb internethasználat eddig soha nem tapasztalt mértékben rajzolja át a személyes tér és a nyilvánosság közötti, már előzőleg is elmosódóban levő határokat.

A technikai megoldások tökéletlensége miatt természetessé kezdett válni az, ami korántsem természetes: hogy szélesre tárjuk az ablakot a privát életterünkre akkor is, ha ehhez semmi kedvünk.

A céges meetingek, konferenciák az oktatás ma már mind online térben zajlik, kénytelenek vagyunk alkalmazkodni ezekhez a helyzetekhez. Azonban ez nem egy természetes helyzet, ha nem lenne a jelenlegi Covid-helyzet és az általa feje tetejére állított világ Aligha jutna eszünkbe behívni egy zoom-meeting összes résztvevőjén a nappalinkba.

Miért nézegessék idegenek a háttérben alvó macskát?

A pszichológusok mindig arról beszéltek, hogy a lelki egészségünk védelmében érdemes egymástól elválasztani a munka vagy az oktatás és a magánélet területét. Csak úgy őrizhetjük meg a kettő közötti normális egyensúlyt, ha nem szolgáltatjuk ki magunkat teljesen a létünk nyilvános, közösségi oldalának.

Legjobb tippek a zoom használatához – Így legyél professzionális egy konferencián!

A Covid-helyzetre való tekintettel nőttek az igények, így bővült a termékpaletta a videókonferenciás szoftverek tekintetében.

A Zoom a legnépszerűbb és leghíresebb videókonferenciát lebonyolító platform az asztali alkalmazásban működik a legjobban, ahol egyszerű lecserélni a hátteret, így eltüntethetjük a privát szféránkat a nyilvánosság elől. A professzionális megjelenésért érdemes céges vagy logóval ellátott hátteret beállítani, amelynek a paraméterei mindig eltérőek lehetnek.

Az oldalarány a fix, ami 16:9. Ezenfelül más platformokat is használhatunk online konferenciákhoz, népszerű még a Google meet, ami a Chrome böngészőben működik a legoptimálisabban, azonban a háttércsere csak a fizetős verzióban érhető el. A legtöbb vállalat és iskola a Microsoft Teams-et használja, jó hír, hogy az asztali alkalmazásban itt is könnyen lehet cserélni a hátteret a blur funkción felül. Sajnos a Skype és a GoToMeeting két nagyon jól működő videókonferenciát lebonyolító alkalmazás, azonban ezeknél nem lehet cserélni a hátteret.

Kiknek ajánljuk a háttérbeállítást?

Ahhoz, hogy ne szerepeljen a háttérben rohangáló család – Karantén parádés pillanatai

A Covid elterjedése óta a bezártság és a Home office a mindennapi életünk részét képezi, így a videókonferenciás bakik tűzsebesen terjednek az interneten. A legjobb bakikról parádés gyűjteményeket találni a Youtube-on. A legnépszerűbbek közé tartozik, amikor meeting közben a férj vagy a feleség feltűnik a háttérben kevesebb ruhában, mint kellene vagy amikor egy-egy macska mászik bele az online egyeztetésekbe.

Állítsd be saját Zoom hátteredet! Szeretnél személyre szabott vagy céges hátteret magadnak, hogy profi megjelenésed legyen?

Szolgáltatásaink:

Alapcsomag

5 db cégedre szabott háttér
9900 Ft
 • 1 verzió, ahol a cégnév, logó és név van feltültetve
 • 1 verzió, ahol a telefonszám, kapcsolati e-mail cím, weboldal cím is fel van tüntetve
 • 1 verzió, ahol a fő termék vagy szolgáltatás van felültetve
 • 1 verzió, ahol cégnév, logó és a cég fő szakterülete van feltüntetve
 • 1 szabadon választható verzió
 • ingyenes oktatóanyag

Gyémánt csomag

5 db cégedre szabott háttér a használt személyes konzultációval
14990 Ft
 • 1 verzió, ahol a cégnév, logó és név van feltültetve
 • 1 verzió, ahol a telefonszám, kapcsolati e-mail cím, weboldal cím is fel van tüntetve
 • 1 közeli és egy távoli beállítás
 • 1 verzió, ahol cégnév, logó és a cég fő szakterülete van feltüntetve
 • 1 szabadon választható verzió
 • személyes konzultáció a beüzemeltetésről és a használatról online vagy személyesen

Rakéta csomag

5 db cégedre szabott háttér a használt mozgóképpel, platormhoz igazítva
11900 Ft
 • 1 verzió, ahol a cégnév, logó és név van feltültetve
 • 1 verzió, ahol a telefonszám, kapcsolati e-mail cím, weboldal cím is fel van tüntetve
 • 1 közeli és egy távoli beállítás
 • 1 verzió, ahol cégnév, logó és a cég fő szakterülete van feltüntetve
 • 1 mozgóképes háttér használati platformhoz igazítva
 • ingyenes oktatóanyag

Segítünk az online meetingek professzionalizálásában!

Az oktatóanyag segítségével könnyedén beüzemelheti a háttereket! Igény esetén az egész vállalatra szabjuk a háttereket! A csomagban belső használatra használható vicces hátterek és külsős használatra használható professzionális hátterek is megtalálhatóak. Igény esetében személyes konzultációval segítjük az adott vállalatot és garanciát vállalunk anyagainkra!

Ezt mondták rólunk!

A csapat egy nagyon összeszedett, megbízható csapat, akik folyton innovatív projektekbe vágják a fejszéjüket!

A hátterek izgalmas és professzionális megjelenést adtak a vállalatunk számára!

Eddig nem gondoltunk rá, hogy érdemes volna használni ezeket a háttereket, azonban egy fontos konferenciára használtuk őket. Azt követően egyre többen kerestek fel minket.

Kapcsolat

E-mail: office@cegreklamozas.hu
Telefonszám: +36 20 516 4669
Cím: 1024 Budapest Rómer Flóris utca 4.
Hétfő-Péntek: 09:00 - 17:30
Írj nekünk üzenetet!