Lokál marketing tanácsadás és kivitelezés

Ez a marketing tanácsadás és kivitelezés szolgáltatás azoknak a reálisan gondolkodó, valós sikereket elérni akaró cégeknek való, amelyek nem délibábokat kergetnek, hanem kézzelfogható eredményeket szeretnének látni környezetükben.

Új Kék óceánt helyben is felfedezhetsz! Marketing tanácsadás kkv-knak

Egy kisvállalkozás számára a siker kulcsa az, hogy a környezetében élők figyelmét felkeltse, és a mindennapjaik szerves része legyen.

A marketinges gondolkodásban a siker egyik alapszabálya az úgynevezett Kék óceán stratégia, amelynek lényege, hogy olyan új területet keress, ahol legalább egy ideig első lehetsz, más „halászok” nélkül.

Ehhez nem arra van szükséged, hogy olyan nyílt vizekre evezz, ahol mások is tolonganak, hanem arra, hogy megtaláld a saját „halászterületed” ‒ még akkor is, ha az csak egy halakban gazdag tó, és nem a Földközi-tenger.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Merjünk „kicsik” (is) lenni!

Világhódító marketingkampányokat sokan ígérnek, de a siker a legtöbbször elmarad. A szerves növekedés kulcsa az, hogy előbb a környezetedet hódítod meg, és nem a nagyvilágot. Ha már megvan a stabil törzsközönség, onnantól aztán lehet tovább építkezni.

Klasszikus marketingeszközökkel a lokális sikerért

Sem a meleg vizet, sem a spanyolviaszt nem kell újra feltalálni ahhoz, hogy dőljön a profit. Vannak olyan klasszikus marketing megoldások, amelyeken nem érdemes sokat variálni, hanem „csupán” vérprofin kell alkalmazni őket, és beválnak.

A mi lokál marketing tanácsadás és kivitelezés szolgáltatásunk ilyenekre helyezi a hangsúlyt. A reálisan nagyratörő, ám előbb helyileg fejlődni akaró cégek számára összeállított csomagunk tartalma:

Te lehetsz velünk a helyi hős!

Ha a legkisebb életképes piacon akarsz első lenni, ahelyett, hogy világszinten lennél százezredik, akkor kezdd a céged marketingjének fejlesztését ezzel a marketing tanácsadás és kivitelezés csomaggal!

Megrendelés