Online marketing fejlődő kkv-knek

Online marketing nélkül vevőt hódítani olyan, mintha egy sötét szobában kacsingatnál a kiszemeltednek. Te lehet, hogy tudod, mit csinálsz, de a célszemélynek fogalma sincs róla.

Mielőtt vásárolnának, az emberek a neten keresnek rá az őket érdeklő, a problémáikat megoldó termékekre és szolgáltatásokra. Ezért fontos, hogy előkelő helyen legyél a Google-ban, mert a találati lista második oldalát szinte senki sem nézi meg. Sőt, még az első oldalon is a tetején kell lenned, mert a célközönséged tagjai nagyrészt kis képernyőn, a mobiljukról neteznek.

Honlap-auditálás

Kulcsszókutatás javaslatcsomag és SEO javaslatcsomag honlapoptimalizáláshoz

Minimál arculatkialakítás

e-mail aláírás

Személyes Zoom háttér beállítás

Hirdetésbeállítás és optimalizálás

Online marketing megoldások a Google-népszerűséghez

Induljunk ki a reális helyzetből! Előbb együtt megnézzük a honlapodat az online marketing tanácsadáson, amelyből ki fog derülni, hogy a sikerhez szükséges nagyon sok feltétellel máris rendelkezel, és lehet, hogy már csak kevés hiányzik ahhoz, hogy elérd.

Mire lesz szükséged ahhoz, hogy minél feljebb soroljon a világ első számú keresőmotorja? Ismerned kell a „varázsszavakat”, amiket azok az emberek használnak a kereséseikhez, akiknek a termékedre vagy a szolgáltatásodra szükségük lehet. Ezt a kulcsszókutatás szolgáltatásunk tudja biztosítani számodra.

Többé nem fogsz a sötétben tapogatózni! Pontos tudásod lesz arról, hogy milyen szavakat érdemes használnod az értékesítési szövegeidben, a blogcikkeidben és a hirdetéseidben.

Több vevőt szerezhetsz nyerő arculattal

Segíteni tudunk Neked abban is, hogy egységes, meggyőző és profi legyen az online megjelenésed. Hiszen az első benyomás kialakítására nincs második lehetőség. A netezők 7 másodperc alatt eldöntik, hogy az oldaladon maradnak-e, vagy elkattintanak.

Ezért van szükséged a megfelelő vizuális megjelenésre, imázsra. Ennek része egy olyan céges e-mail-aláírás is, amely reklámfelületként is segít kihasználni napjaink egyik legnépszerűbb kommunikációs formájának lehetőségeit.

Üzleti megbeszéléseidhez, termékbemutató videóidhoz, az ügyfelekkel folytatott konzultációidhoz remekül jön egy olyan háttér, amely ezt a harmonikus arculatodat a Zoomon is megőrzi. Ehhez való a Zoom-háttérképünk, amellyel a legszebb fényében mutathatod be portékádat a nagyvilágnak.

Végül, de nem utolsósorban: a tartalommarketinges módszerek mellett hirdetned is kell, mert a Facebook és a Google csak így lesz a barátod, ha pénzt is szánsz rájuk. De ha már költened kell erre a nemes célra, az ügyfélhódításra, akkor mi szakszerű hirdetésbeállítással tudunk segíteni, hogy 1 forintod se vesszen kárba.

Kérd online marketing szolgáltatásunkat, és kezdd el bevételgenerátorként használni a netet!

Megrendelés